'Colombianen schakelen razendsnel na Ajax-transfer en zitten Feyenoord dwars'

'Colombianen schakelen razendsnel na Ajax-transfer en zitten Feyenoord dwars'

Gepubliceerd: donderdag 23 juni 2016 om 20:14do 23-06-2016 om 20:14

Feyenoord kan een streep zetten door de naam van Ronnie Fernandez. De 25-jarige Chileen bevestigde vorige maand zelf dat de Rotterdamse club belangstelling voor hem had, maar inmiddels heeft hij elders onderdak gevonden.

Dat Feyenoord geen kans meer maakt op Fernandez, is mogelijk te 'wijten' aan aartsrivaal Ajax. De Amsterdammers pikten vorige week Mateo Cassierra op bij Deportivo Cali voor naar verluidt 5,7 miljoen euro en uitgerekend de Colombianen hebben nu Fernandez vastgelegd. Of de aanvaller van Santiago Wanderers als directe vervanger van Cassierra wordt gehaald, is echter niet duidelijk. Hij is al de vijfde aanwinst van Cali voor het nieuwe seizoen.

Fernandez vertelde vorige maand dat Feyenoord interesse in hem toonde, maar hij had naar eigen zeggen meer opties. Voor Santiago Wanderers scoorde hij afgelopen seizoen vijftien keer in 32 duels. Fernandez komt het best tot zijn recht als schaduwspits, maar kan ook als diepe spits of aanvallende middenvelder spelen. Als de Chileen de medische keuring met goed gevolg doorstaat tekent hij voor twee jaar bij Deportivo Cali.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws