Open sollicitatie bij NAC: Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen

Open sollicitatie bij NAC: "Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen"

24-06-2016 19:55
5

Ricardo Kip heeft wel oren naar een transfer naar NAC Breda. De transfervrije middenvelder, die ook gelinkt wordt aan onder meer Heracles Almelo en De Graafschap, was afgelopen seizoen dé uitblinker bij Almere City. Ook een Engelse club heeft volgens BN/De Stem belangstelling voor Kip (24). 

"Ik heb het al vaker gezegd: NAC blijft een fantastische club voor mij. Ook in de eerste divisie", vertelt de aanvallende middenvelder aan het regionale medium. De rechtspoot heeft nog geen contractaanbieding ontvangen van NAC. Een club uit de League One, het derde niveau van Engeland, schoof hem inmiddels wel een voorstel onder zijn neus. Kip gaat nu nadenken over zijn sportieve toekomst. 

"Alles is voor mij een serieuze optie. Maar als Nederlander blijf ik het liefst in Nederland. Daarom hebben wij tegen NAC gezegd: Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen. Dan kan het snel gaan als wij er vervolgens uitkomen", legt uit uit. 

NAC is op de achtergrond druk bezig op de transfermarkt. Deze week werden Robbie Haemhouts (Willem II), Gianluca Nijholt (VVV-Venlo) en Giovanni Korte (ADO Den Haag) vastgelegd.