'Feyenoord nog steeds bezig met vleugelspits; concurrentie uit Mexico en Spanje'

'Feyenoord nog steeds bezig met vleugelspits; concurrentie uit Mexico en Spanje'

25-06-2016 10:29
6

Feyenoord is nog altijd bezig met de komst van Christian Bravo. De vleugelaanvaller van Granada staat al een tijdje in de belangstelling van de Rotterdammers, die volgens Chileense media op het punt staan om een bod uit te brengen. 

Volgens En Cancha hebben meerdere clubs belangstelling voor de rechtsbuiten, die momenteel op huurbasis voetbalt voor het Chilleense Universidad Católica. Feyenoord is volgens het medium echter het meest concreet voor de 22-jarige aanvaller. Daarnaast zouden ook het Mexicaanse Puebla en het Spaanse Leganes Bravo willen overnemen, terwijl ook Católica nog in de race is; de club heeft een optie om Bravo voor nog een jaar te huren, maar hierover is nog geen beslissing genomen.

Bravo werd drie jaar geleden voor zo'n 200.000 euro door Granada overgenomen van het Kroatische Inter Zapresic. Daarvoor speelde hij in zijn geboorteland voor Universidad de Chile. Feyenoord heeft al een langere tijd een oogje op hem. In Spanje heeft de vleugelaanvaller nog een contract tot de zomer van 2018.