Eredivisie-interesse komt niet op gang voor Jurjus: Niet zoveel aan de hand

Eredivisie-interesse komt niet op gang voor Jurjus: "Niet zoveel aan de hand"

26-06-2016 16:08
10

Voor Hidde Jurjus is een transfer naar de Eredivisie op dit moment niet aan de orde. De doelman van De Graafschap zegt dat er 'weinig aan de hand is' rond zijn persoon.

Jurjus degradeerde afgelopen seizoen met de Doetinchemmers naar de Jupiler League en wordt sindsdien in verband gebracht met clubs als FC Utrecht en ADO Den Haag. Laatstgenoemde heeft zich een paar weken geleden al gemeld bij De Graafschap. "Op dit moment ben ik keeper van De Graafschap. Er is nog niet zoveel aan de hand", reageert Jurjus tegen Omroep Gelderland.

De Graafschap moet rekening houden met een seizoen in de Jupiler League, ondanks het feit dat de club probeert een startplek in de Eredivisie af te dwingen door de chaotische gang van zaken rond een eventuele degradatie van FC Twente. "Ik vind het goed dat de club het aanvecht en kijkt wat er nog in zit. Het is niet goed gegaan, of je nou van de Twente-kant of De Graafschap-kant bent. Het was wel een tik in de vakantie en dan doet het mij goed dat er zoveel mensen op de eerste training zijn afgekomen."