Pikante overstap in de Eredivisie: In oktober. Dat weet ik nog wel, ja

Pikante overstap in de Eredivisie: "In oktober. Dat weet ik nog wel, ja"

26-06-2016 17:15
1

Navarone Foor werkte zondag de eerste training bij Vitesse af. De offensieve middenvelder maakte de pikante overstap door van NEC naar de rivaal in Arnhem te vertrekken. Van trainen kwam het zondag overigens niet echt. De ploeg ging wegens onweer weer snel naar binnen.

"Het is wel even wennen natuurlijk, omdat ik zoveel jaren bij NEC heb gespeeld", vertelt Foor aan Omroep Gelderland. "Dit is een nieuwe stap. Hoe het is om bij Vitesse te zijn? Ik heb de jongens een beetje leren kennen."

Foor vindt dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. "Ik denk dat ik me hier beter door kan ontwikkelen. Met betere faciliteiten en andere dingen. Het is gewoon een andere stap voor me." Over zijn pikante overstap wil hij het niet meer hebben. "Daar wil ik gewoon een streep onder zetten. Ik wil me focussen op m'n toekomst, dat is nu het belangrijkste voor me."

Foor koestert nog wel de NEC-herinneringen. "De mooie momenten bij NEC vergeet je niet. Maar ik ben nu hier, dat is waar ik me op focus. Wanneer het NEC - Vitesse is? In oktober. Dat weet ik nog wel, ja."