Twente-onrust houdt aan: 'Bij aantal beleidsbepalers hebben wij onze bedenkingen'

Twente-onrust houdt aan: 'Bij aantal beleidsbepalers hebben wij onze bedenkingen'

27-06-2016 11:15
33

Vak-P, een fanatieke supportersgroep van FC Twente, heeft zich opnieuw uitgesproken over de situatie bij de club. De fanatieke aanhang zet vraagtekens bij een deel van de clubleiding, maar velen zijn het niet eens met het signaal dat de groep afgeeft.

Vak-P kreeg een hoop kritiek na een krachtig statement dat zondagavond werd geplaatst. 'Laat één ding duidelijk zijn: wij willen de club Twente op geen enkele manier 'kapot' maken zoals door sommigen wordt beweerd!', begint het statement.

'Wij eisen openheid en duidelijkheid, welke door Twente aan ons zijn beloofd. Doordat we serieuze signalen hebben ontvangen betreffende de toekomst van onze club zagen wij ons genoodzaakt dit bericht te plaatsen. Graag zien wij dat wij het niet juist hebben... Wij gaan graag het gesprek aan met degene die zich aangesproken voelen! Want wij, de fans, zijn Twente!', schrijft de supportersgroep op hun eigen Facebook-pagina.

Vak-P wil alle onrust zo snel mogelijk uitpraten. 'Bij een aantal beleidsbepalers bij de club hebben wij nog altijd onze bedenkingen. Wij willen de sponsoren die eveneens dezelfde kritiek hebben ondersteunen en veel wijsheid toewensen. Hopende dat we dan na alle hoofdstukken ook eindelijk dit lelijke boek kunnen dichtklappen. Iedereen is er aan toe om het weer over voetbal te gaan hebben', besluit Vak-P.