Update: 'FC Utrecht-speler is voorlopig te duur voor Rutten'

Update: 'FC Utrecht-speler is voorlopig te duur voor Rutten'

Gepubliceerd: maandag 27 juni 2016 om 21:10ma 27-06-2016 om 21:10

Een vertrek van Nacer Barazite bij FC Utrecht hangt in de lucht. Club en speler komen er vooralsnog niet uit over een nieuw contract. Onder meer uit het Midden-Oosten zou belangstelling zijn voor de 27-jarige aanvaller. 

"Ik heb een aantal aanbiedingen gehad de afgelopen weken, maar ze voldeden niet aan mijn wensen. Dus wil ik ze niet concreet noemen", aldus Barazite in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

"Vroeger ging de transferwindow met me aan de haal, maar ik ben er veel rustiger in geworden. Ik sta hier onder contract, sta open voor een vertrek, maar blijven is ook zeker geen straf.''

De huidige verbintenis van de oud-speler van onder meer Vitesse, NEC en Arsenal loopt nog door tot de zomer van 2017. Utrecht wil graag verlengen, maar Barazite zelf denk niet dat er op korte termijn een akkoord wordt bereikt ook een nieuwe verbintenis. "Iedereen kent de mogelijkheden van Utrecht, we gaan gewoon zien het hoe loopt."

Update 21:10: Het Al Shabab van Fred Rutten heeft belangstelling voor Nacer Barazite, maar kan voorlopig niet voldoen aan het prijskaartje van de speler. Dat meldt de coach aan Voetbal International. "Barazite is een goede speler, maar hij moet wat geld kosten. En de beeldvorming is dat een club uit de Verenigde Arabische Emiraten het geld graag laat rollen, maar dat is hier niet zo."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws