Kip loopt blauwtje in Breda: Ook goed, maar daar wachten we niet op

Kip loopt blauwtje in Breda: "Ook goed, maar daar wachten we niet op"

27-06-2016 15:40
8

Ricardo Kip zit bij NAC Breda in de wachtkamer. Na een gesprek tussen club en speler gaf de transfervrije Kip aan dat hij ook nog met andere ploegen wil praten. Daar gaat de Jupiler League-formatie echter niet op wachten. 

"We hebben een gesprek met hem gehad, maar hij wilde zelf nog even verder kijken. Ook goed, maar daar wachten we niet op", aldus Hans Smulders, technisch directeur van NAC, in gesprek met BN/De Stem. 

Kip, afgelopen seizoen de grote uitblinker bij Almere City, staat ook in de belangstelling van onder meer de Graafschap én een club uit Engeland. Hij gaf afgelopen week aan dat hij op een aanbieding van NAC zit te wachten. Voorlopig hapt Smulders niet toe. 

"NAC mag een club zijn met Eredivisie-uitstraling, maar we hebben niet het budget om grote salarissen te betalen. Omdat we maar in de eerste divisie spelen. We leggen spelers dat plaatje voor en vragen hen of ze met ons willen doorgroeien naar de Eredivisie. Haemhout en Nijholt hebben dat zo opgepikt. Zulke jongens zoeken we."

Lees ook: Open sollicitatie bij NAC: "Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen"