'Feyenoord een prachtige club, ik heb alles geprobeerd, maar het lukte niet'

'Feyenoord een prachtige club, ik heb alles geprobeerd, maar het lukte niet'

28-06-2016 14:17
16

Anass Achahbar hoopt komend seizoen bij zijn nieuwe werkgever PEC Zwolle eindelijk eens een heel seizoen basisspeler te zijn. Bij Feyenoord lukte dit afgelopen jaar wederom niet, iets dat knaagt aan de spits.

Zo laat Achahbar tegenover ELF Voetbal weten dat hij nooit echt wist waarom hij in Rotterdam zo weinig aan spelen toekwam. "Uitleg heb ik nooit gekregen. De trainer praatte sowieso niet veel", meent de linkspoot, doelend op Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst. Vanaf komend seizoen krijgt Achahbar te maken met Ron Jans in Overijssel, een samenwerking waar de spits zeer naar uitkijkt.

"In Ron Jans krijg ik een ideale trainer voor mijn neus. Iemand die voetbal ademt en hetzelfde denkt als Fred Rutten. Een voetballer is geen nummer", vervolgt Achahbar, die ondanks de teleurstelling dat hij het bij Feyenoord nooit gered heeft geen wrok koestert. "Feyenoord heeft een geweldige aanhang, die me altijd volledig heeft gesteund. Feyenoord blijft een prachtige club. Ik heb alles geprobeerd om te slagen, maar het is niet gelukt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie