Update: Valencia troeft concurrentie af en betaalt 8,5 miljoen voor Nani

Update: Valencia troeft concurrentie af en betaalt 8,5 miljoen voor Nani

Gepubliceerd: dinsdag 5 juli 2016 om 15:51di 05-07-2016 om 15:51

Valencia staat op het punt een toptransfer te realiseren. De Spaanse subtopper zou een akkoord hebben met Fenerbahce over de overgang van Nani.

Nani, momenteel met Portugal nog steeds actief op het Europees kampioenschap, speelt momenteel voor Fenerbahçe, maar zou daar niet heel tevreden zijn. Vooral mevrouw Nani is niet echt blij met het leven in Turkije en drong afgelopen winter al aan op een vertrek.

In het contract van de Portugees staat een afkoopsom van 8,5 miljoen euro. Aziz Yildirim, eigenaar van Fenerbahçe, zei tegen AMK Sport Radio Valencia dat de Spaanse club bereid is dat bedrag te betalen. De Turken betaalden vorig jaar zelf overigens zes miljoen euro aan Manchester United.

Valencia wil met deze ambitieuze transfer een nieuw rampseizoen vermijden. Vorig jaar werd de club van oud-PSV'er Zakaria Bakkali slechts twaalfde in de Spaanse competitie.

Update 5/7 15.51: Valencia heeft zich officieel versterkt met Nani. De Portugese aanvaller, die woensdagavond de halve finale van het EK tegen Wales speelt, heeft een driejarig contract getekend in Spanje, zo meldt de club dinsdagmiddag. Nani komt over van Fenerbahçe en kost 8,5 miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws