Update: Met Janssen zouden we zomaar mee kunnen doen om kampioenschap

Update: "Met Janssen zouden we zomaar mee kunnen doen om kampioenschap"

30-06-2016 14:02
74

AZ vindt achttien miljoen euro niet voldoende voor Vincent Janssen. Tottenham Hotspur is bereid dat bedrag te betalen voor de Oranje-spits. Max Huiberts, directeur voetbalzaken in Alkmaar, zet hoger in. 

Dat laat Huiberts donderdag weten aan onder meer FOX Sports. "Voor achttien miljoen laten we Vincent op dit moment niet gaan. Wij hopen dat hij blijft en dan doen we een aanval op de top", stelt hij. 

Wedden

Meer odds

Janssen is zwaar teleurgesteld in de houding van zijn werkgever. De Eredivisie-topscorer wil de stap maken naar een buitenlandse club. "Op het moment ben ik toch wel wat teleurgesteld in de opstelling van AZ. Hoe zij zich gedragen, daar ben ik wel teleurgesteld in. Ik wil graag de stap maken", aldus de 22-jarige spits in gesprek met RTV Noord-Holland. 

"Ik heb aangegeven dat ik een volgende stap wil maken en weg wil bij de club. Dat weten ze en zijn ze van op de hoogte." Naast Spurs heeft ook VfL Wolfsburg concrete belangstelling voor Janssen. De spits bracht eerder deze maand een bezoek aan beide clubs. 

Update 14.02: In gesprek met FOX Sports ontkent Huiberts dat er daadwerkelijk achttien miljoen euro is geboden op de sterspeler van AZ. "Er is geen club die 18 miljoen heeft geboden", aldus de directeur voetbalzaken. Huiberts denkt zelfs dat AZ mét Janssen kan concurreren met PSV, Ajax en Feyenoord. "Wie weet. Met Janssen zouden we zomaar mee kunnen doen om het kampioenschap."

Lees ook: Gefrustreerde Janssen op ramkoers na Spurs-bod: "AZ wil niet eens aan tafel"