PSV-maatjes werken weer samen in Dubai: 'Natuurlijk zal het niveau lager liggen'

PSV-maatjes werken weer samen in Dubai: 'Natuurlijk zal het niveau lager liggen'

Gepubliceerd: zaterdag 2 juli 2016 om 09:44za 02-07-2016 om 09:44

Patrick Greveraars gaat komend seizoen aan de slag als assistent-trainer van Fred Rutten bij Al Shabab. Greveraars en Rutten kennen elkaar al sinds 2001, toen het duo werkzaam was bij PSV. 

"Ik stond toen op het punt om in het buitenland te gaan werken", vertelt Greveraars over die tijd in het Eindhovens Dagblad. "Fred vroeg mij om te blijven en met hem de PSV-opleiding te gaan runnen. Na een jaar intensief te hebben samengewerkt schoof Fred door naar het eerste elftal. Onze band is sinds die tijd altijd goed geweest. Fred is een top professional die van de mensen waarmee hij werkt hetzelfde verwacht."

Na zijn periode bij PSV kon Greveraars ineens aan de slag bij FC Porto als assistent-trainer en hoofdcoach van het tweede elftal. "Ondanks mijn nog lopende contract bij PSV wilden de Portugezen mij in 2007 dolgraag hebben. Ik heb daar vijf jaar onder contract gestaan. Een geweldige periode waarvan ik absoluut geen spijt heb. Een ander land met een andere voetbalcultuur."

En na avonturen bij Willem ll, Vitesse en Feyenoord, is het nu tijd om wat extra dollars te pakken in het Midden-Oosten. Of niet? "Nee, ik zie het als een mooi avontuur dat ons als gezin zal verrijken in het leven. Natuurlijk zal het niveau normaal gesproken iets lager liggen dan waar ik tot nu toe heb gewerkt. Vergeet niet dat ook Dubai de laatste jaren niet heeft stilgestaan in de voetbalontwikkeling."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws