Geen Roda, maar Zwitsers avontuur: Wij zijn blij dat hij bij ons komt spelen

Geen Roda, maar Zwitsers avontuur: "Wij zijn blij dat hij bij ons komt spelen"

Gepubliceerd: zaterdag 2 juli 2016 om 10:29za 02-07-2016 om 10:29

In plaats van Roda JC kiest Tomi Juric (24) voor een avontuur in Zwitserland bij FC Luzern. De Australische spits legde een aanbod voor een langer verblijf in Kerkrade naast zich neer en heeft een tweejarig contract bij Luzern getekend. Omdat zijn contract afliep, vertrekt hij transfervrij.

Juric speelde één seizoen voor Roda, en was in twintig wedstrijden zeven keer trefzeker. Een jaar geleden kwam hij over van het Western Sydney Wanderers uit Australië. Ook toen was Juric al in de picture bij Luzern. "We hebben Tomi bijna twee jaar gevolgd", zegt technisch directeur Remo Gaugler op de website van Luzern. "Wij zij blij dat hij bij ons komt spelen."

De Eredivisie-enclave in Zwitersland bij Luzern kan nog verder toenemen. Wesley Verhoek zou met de club praten. De aanvaller, die een kortstondig avontuur achter de rug heeft bij de Indiase club FC Pune City, is naar verluidt in beeld om de volgende aanwinst te worden van de nummer drie van het afgelopen seizoen. Luzern komt daardoor komend seizoen uit in de Europa League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws