'Oranje-international tekent tóch nieuw contract en incasseert 3 miljoen per jaar'

'Oranje-international tekent tóch nieuw contract en incasseert 3 miljoen per jaar'

02-07-2016 12:05
7

Quincy Promes lijkt er met zijn club Spartak Moskou tóch uit te komen over een nieuw, verbeterd contract. Russische media melden dat de Oranje-aanvaller op korte termijn zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot medio 2020. 

Momenteel ligt Promes (24) nog voor twee seizoenen vast in Moskou. Eerder dit jaar bekende de oud-speler van FC Twente dat de onderhandelingen over een nieuw contract waren gestaakt. Promes zou de ambitie hebben om deze zomer de overstap te maken naar een grote Europese competitie. Onder meer Arsenal en Tottenham Hotspur werden gelinkt aan de dribbelaar. 

Nu lijkt het er dus op dat Promes tóch actief blijft in de Russische Premjer-Liga. Volgens sportmedium Izvestia gaat Spartak het salaris van de international verdubbelen. Dat betekent dat hij drie miljoen euro per jaar zal verdienen - omgerekend zo'n 8.000 euro per dag. Afgelopen seizoen kroonde Promes zich tot topscorer van de Russische topclub. Sinds zijn komst in 2014 heeft hij liefst 31 keer gescoord in 58 competitieduels.