'Juventus pakt door: tien á vijftien miljoen euro voor Ajax-aanvaller'

'Juventus pakt door: tien á vijftien miljoen euro voor Ajax-aanvaller'

02-07-2016 12:49
17

Juventus gaat werk maken van de komst van Arek Milik. De Poolse Ajax-spits moet tien á vijftien miljoen euro kosten, vermoedt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. 

De Oude Dame aast na het vertrek van Alvaro Morata naar Real Madrid op een nieuwe spits. Milik (22) zou bij de Serie A-kampioen concurrentie krijgen van onder meer Simone Zaza en Mario Mandzukic. Juve wil de international de tijd gunnen om te rijpen en om naar een nog hoger niveau toe te groeien. De Italianen moeten voor de diensten van Milik diep in de buidel tasten. Naar verluidt vraagt Ajax zo'n tien tot vijftien miljoen euro voor de Pool.

Wedden

Meer odds

De start van Milik was in Amsterdam niet al te overtuigend, maar later speelde hij zich in de basis van trainer Frank de Boer. Milik produceerde het afgelopen seizoen 21 doelpunten in 31 competitiewedstrijden en wekte met die prestatie dus de interesse van Juventus. Milik is overigens niet de enige speler waar Juventus het vizier op heeft gericht. Zo worden spelers als Romelu Lukaku (Everton) en Edinson Cavani (PSG) ook aan de club gelinkt.

Lees ook: Waarde van Milik na EK: scouts zien completere spits, maar geen Ajax-killer