AZ legt Janssen het zwijgen op: gewilde spits mag niet aanschuiven bij NOS

AZ legt Janssen het zwijgen op: gewilde spits mag niet aanschuiven bij NOS

03-07-2016 21:06
61

Het was de bedoeling dat AZ-spits Vincent Janssen zondagavond aan zou schuiven bij NOS-programma Studio France, maar de 22-jarige international heeft van zijn werkgever uiteindelijk geen toestemming gekregen om bij de voetbalshow te verschijnen. 

"De club verbiedt Vincent zijn optreden bij de NOS vanwege alle transferperikelen rondom zijn persoon", laat de zaakwaarnemer van de veelbesproken Janssen zondag weten aan de omroep. 

Wedden

Meer odds

De oud-speler van Feyenoord en Almere City is de afgelopen weken hot news. Vfl Wolfsburg, Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur zijn geïnteresseerd in de spits, die afgelopen seizoen 27 doelpunten maakte in de Eredivisie. Janssen heeft in Alkmaar nog een contract tot 2019, maar wil deze zomer sowieso vertrekken.

Spurs deed volgens de goalgetter onlangs een bod van achttien miljoen euro op hem. AZ vond dat bedrag niet de moeite waard, tot frustratie van de aanvaller. Zondag meldde L'Equipe dat AZ wél akkoord is gegaan met een aanbieding van PSG. Janssen heeft echter geen trek in een Frans avontuur