Update: Transferstunt PEC Zwolle dichterbij: Waar rook is, is vuur

Update: Transferstunt PEC Zwolle dichterbij: "Waar rook is, is vuur"

08-07-2016 10:35
34

PEC Zwolle gaat een flinke slag slaan op de transfermarkt. Dat stelt ForzaPECZwolle, een fanaccount van de Zwollenaren dat doorgaans goed ingevoerd is. PEC gaat zich versterken met Hachim Mastour van AC Milan.

De middenvelder, die vorig jaar werd gelinkt aan Ajax, staat nu onder contract bij AC Milan. Berichten over een vertrek naar Amsterdam werden toen afgedaan als 'onzin'. De Zwollenaren willen de achttienjarige belofte nu op huurbasis overnemen. Afgelopen seizoen werd Mastour nog verhuurd aan het Spaanse Malaga, maar daar keert hij niet terug. Dat is inmiddels door zowel Milan als Malaga bevestigd.

PEC gaat nu met de Marokkaans-Italiaanse middenvelder aan de haal. Zijn komst wordt gezien als een ware transferstunt. Volgens het fanaccount van de Zwollenaren wordt Mastour vrijdag nog gepresenteerd in Overijssel. Hij zou via onder meer Mino Raiola, die goed contact onderhoudt met PEC, in Zwolle terecht zijn gekomen.

Update 10.35: De transfer komt nu echt dichtbij. Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC, laat tegenover De Stentor doorschemeren dat er een kern van waarheid in de geruchten zit. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie