Mogelijk zaterdag al toptransfer voor PEC: Wil nog slag om de arm houden

Mogelijk zaterdag al toptransfer voor PEC: "Wil nog slag om de arm houden"

09-07-2016 10:36
20

Hachim Mastour gaat waarschijnlijk zaterdag al gepresenteerd worden als nieuwe versterking van PEC Zwolle, zo meldt de Stentor. Het grote talent wordt een jaar gehuurd van AC Milan, een transfer medemogelijk gemaakt door zaakwaarnemer Mino Raiola.

Het was namelijk Raiola die technisch directeur Gerard Nijkamp in contract kreeg met AC Milan. Volgens de Stentor heeft Raiola 'een belangrijke vinger in de pap' in de transfer van Mastour naar Zwolle. De achttienjarige aanvallende middenvelder was op 19 maart rond de wedstrijd van PEC tegen Willem II (4-1) al eens in Zwolle om met Nijkamp en Ron Jans te praten.

Nijkamp legt in de regiokrant uit wat er nu nog moet gebeuren om de komst van Mastour definitief te maken. "Hij geldt als het grootste talent van AC Milan. We zijn met hem in gesprek, maar het papierwerk moet nog in orde worden gemaakt. Ik wil nog een slag om de arm houden", aldus Nijkamp over de eind 2015 door Four Four Two als een van de grootste voetbaltalenten uitgeroepen Marokkaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie