'Opnieuw Italiaanse interesse in Karsdorp zorgt voor mogelijke miljoenenklapper'

'Opnieuw Italiaanse interesse in Karsdorp zorgt voor mogelijke miljoenenklapper'

10-07-2016 09:00
5

Feyenoorder Rick Karsdorp zou volgens Italiaanse media in de belangstelling van SSC Napoli staan. De Rotterdammers kunnen spoedig een bod verwachten op de 21-jarige vleugelverdediger, die in De Kuip nog een contract heeft tot de zomer van 2020.

Volgens Calciomercato hoopt Napoli, afgelopen seizoen de nummer twee van de Serie A, op de komst van de aanvallende back, die eerder al werd gelinkt aan een overgang naar Italië. Sassuolo zou in Karsdorp de ideale vervanger zien van de naar Atlético Madrid vertrokken Šime Vrsaljko. 

Nu probeert ook Napoli het dus. Volgens het Italiaanse medium kan Feyenoord spoedig een bod verwachten. Om welk bedrag het gaat, weet men niet te melden. Maar doordat Karsdorp nog een verbintenis heeft van enkele jaren, kan het zomaar een miljoenenklapper voor Feyenoord kunnen worden.

Karsdorp brak twee seizoenen geleden door in het eerste elftal van Feyenoord. De gewezen middenvelder werd omgebouwd tot rechtsback en verscheen zelfs op de radar van bondscoach Danny Blind, al wist hij het nog niet tot international te schoppen. Momenteel staat de teller op 49 Eredivisie-wedstrijden.