'United verzint list om Pogba los te weken: populaire speler als ruilmiddel'

'United verzint list om Pogba los te weken: populaire speler als ruilmiddel'

10-07-2016 14:36

Juan Mata wordt volgens boulevardkrant The Sun betrokken bij een transfer van Paul Pogba. De Spaanse middenvelder moet als ruilmiddel dienen van Manchester United, dat op deze manier Juventus probeert te verleiden.

De Oude Dame is niet happig op een transfer van Pogba, die momenteel met Frankrijk deelneemt aan het EK in eigen land. Hij kan zondagavond kampioen worden als Frankrijk van Portugal wint. De media maken zich echter druk om heel iets anders: zijn vervolgstap. United zal niet genoeg hebben aan Mata om Pogba over te nemen. De Mancunians moeten daarnaast nog tientallen miljoenen euro's neertellen voor de Fransman.

Niet alleen om de toekomst van Pogba is veel te doen. Ook over Mata wordt veel gesproken. Hij werd in 2014 door de nieuwe United-manager Mourinho nog verkocht, toen het tweetal in dienst was van Chelsea. Mata is populair in de selectie van United en een vertrek wordt waarschijnlijk niet gewaardeerd door zijn medespelers. Mourinho moet de scherven dan ook zien te lijmen om blanco te beginnen met de Spanjaard.