Update: Armenteros krijgt slecht nieuws en moet verder zoeken naar onderkomen

Update: Armenteros krijgt slecht nieuws en moet verder zoeken naar onderkomen

18-07-2016 19:24
13

Samuel Armenteros probeert momenteel een contract te verdienen in Engeland. De clubloze aanvaller is op proef bij Bristol City. FOX Sports meldt dat zondag. 

Armenteros (26) is transfervrij, nadat zijn contract bij FK Qarabag uit Azerbeidzjan eerder dit jaar werd ontbonden. Zondag maakte de Zweed met Cubaanse roots minuten tijdens een oefenduel van Bristol City met amateurclub Hengrove Athletic. De profs wonnen met 7-0.

Bristol City komt op dit moment uit op het tweede niveau van Engeland. Afgelopen jaargang eindigden The Robins in het Championship op de achttiende plaats. Daarmee werd degradatie naar de League One maar nipt vermeden. 

In Nederland speelde Armenteros tussen 2008 en 2012 voor sc Heerenveen en Heracles Almelo. Hij verdiende een transfer naar Anderlecht, maar flopte in Brussel en speelde een halfjaar op huurbasis voor Feyenoord. Na een succesvol seizoen bij Willem II lijfde Qarabag hem in september 2015 voor twee jaar in.

Update 18/7 19.24: De zoektocht van Armenteros naar een nieuwe club gaat verdediger. Bristol City biedt de transfervrije aanvaller géén contract aan, weet FOX Sports. Armenteros (26) maakte in twee oefenduels van City speelminuten.