Van de Looi ontevreden over selectie: 'Dat is voor ons nu wel heel erg belangrijk'

Van de Looi ontevreden over selectie: 'Dat is voor ons nu wel heel erg belangrijk'

11-07-2016 11:28
13

Willem II moet de komende weken flink aan de bak op de transfermarkt. Trainer Erwin van de Looi vindt dat de selectie van de Tilburgse selectie zowel in de breedte als in de diepte een kwaliteitsimpuls nodig heeft. 

"We hebben nog niet voldoende mensen binnengehaald, dat is duidelijk. Ik vind dat we in kwaliteit, dus qua echte sterkhouders, een slag moeten maken. En ook in de breedte. Dat kan hand in hand gaan natuurlijk, als je met de jongens die je aantrekt ook echt meerwaarde aantrekt. Ik denk dat dat voor ons nu wel heel erg belangrijk is", aldus de van FC Groningen overgekomen oefenmeester in gesprek met Willem II TV. 

"De basis van de spelersgroep is heel erg goed, alleen een paar jongens kunnen je net even iets extra's geven. Daar zijn we nu naar op zoek. Daar nemen we wel de tijd voor, hoor", vervolgt Van de Looi. "Je kan met te veel haast allerlei mensen binnenhalen. Er worden ons ongelooflijk veel spelers aangeboden. Dus je hebt veel keuze. Maar je moet als club zijnde wel een goed gevoel hebben bij aanwinsten."