Voormalig spits Manchester City en Manchester United hoopt op contract in Breda

Voormalig spits Manchester City en Manchester United hoopt op contract in Breda

11-07-2016 13:08
2

NAC Breda heeft een spits op proef. De Brabanders bekijken komende week of Fisayo Adarabioyo een aanwinst is voor het komende seizoen. De 21-jarige aanvaller is transfervrij en werd opgeleid door Manchester City.

In 2012 vertrok Adarabioyo bij Manchester City, nadat duidelijk werd dat er geen toekomst voor hem was in Manchester. De destijds zeventienjarige aanvaller trok daarna naar stadsgenoot United, maar ook hier kon Adarabioyo geen potten breken.

Hierna probeerde hij het bij Birmingham City, St. Johnstone, Crystal Palace Macclesfield Town, AFC Fylde en het Italiaanse Padova. Nu hoopt hij het in Nederland wel waar te maken. Tijdens een trainingskamp van NAC in Bosschenhoofd krijgt Adarabioyo de kans om trainer Marinus Dijkhuizen (foto) te overtuigen, meldt BN DeStem maandag. 

NAC probeerde eerder al het broertje van Fisayo aan te trekken. De Jupiler-club hoopte centrale verdediger Tosin Adarabioyo namelijk van Manchester City te huren, maar ondanks herhaalde pogingen slaagde men hier niet in.