Update: Galatasaray werkt niet mee aan vertrek aanvaller naar PSV

Update: Galatasaray werkt niet mee aan vertrek aanvaller naar PSV

11-07-2016 22:11
15

PSV-directeur Marcel Brands ontkent in alle toonaarden dat hij bezig is met de komst van Bruma, maar in Turkije klinken heel andere verhalen. De Eindhovense club zou maandag een nieuw bod hebben neergelegd bij Galatasaray.

PSV is net als Galatasaray op trainingskamp in Zwitserland en Brands maakt van de gelegenheid gebruik om daar met een Turkse delegatie om tafel te gaan. Dat melden verschillende media in Turkije maandag, al is het de vraag hoe serieus de berichten moeten worden genomen.

Wedden

Meer odds

Wel zijn de Turkse verhalen erg gedetailleerd. PSV zou een bod van 4,5 miljoen euro hebben uitgebracht op Bruma (21). De leiding van Galatasaray heeft het voorstel in beraad, maar de kans dat het bod wordt geaccepteerd lijkt niet heel groot. Bruma heeft een prijskaartje van zes miljoen euro.

In de tussentijd blijft Brands ontkennen dat PSV voor Bruma gaat. De Portugese aanvaller mag bij het juiste bod vertrekken uit Istanbul, maar PSV heeft in principe geen extra vleugelaanvaller nodig. Dat kan veranderen als Luciano Narsingh deze zomer een nieuwe club vindt.

Update 22.11: Galatasaray werkt niet mee aan een transfer van Bruma naar PSV. Dat laat directeur Levent Nazifoglu maandagavond weten aan Haberler. "We willen een nieuwe middenvelder en een spits en gaan zéker niet zomaar spelers verkopen", zegt Nazifoglu, om zich vervolgens te wenden tot PSV. " We zijn niet van plan om Bruma te verkopen aan PSV."