'Koeman en Everton geven vol gas: dertig miljoen voor Juventus-verdediger'

'Koeman en Everton geven vol gas: dertig miljoen voor Juventus-verdediger'

11-07-2016 21:38
1

Het is menens voor Ronald Koeman en Everton deze transferzomer. De Premier League-club wordt met de ene na de andere speler in verband gebracht. Maandagavond is het de beurt aan Daniele Rugani.

Georginio Wijnaldum, Wesley Sneijder en maandag nog Arek Milik: allemaal worden ze gelinkt aan een transfer naar Everton. De komst van Rugani lijkt op dit moment echter een stuk realistischer. Everton zou een bod van dertig miljoen euro hebben uitgebracht op de 21-jarige verdediger van Juventus.

Het transfermedium Sport Witness heeft naar eigen zeggen bevestigd gekregen dat Juventus het miljoenenbod in beraad heeft. Van onderhandelingen tussen de twee clubs is nog geen sprake.

Rugani staat naar verluidt zélf sowieso open voor de stap naar de Premier League. Door de aanwezigheid van Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli en Giorgio Chiellini komt de talentvolle verdediger nauwelijks aan de bak bij Juventus. Dat kan veranderen als Manchester City erin slaagt om Bonucci los te weken. Everton maakt dan geen kans meer op de komst van Rugani.