Update: NEC ziet transfervrije Santos voor drie jaar tekenen in Spanje

Update: NEC ziet transfervrije Santos voor drie jaar tekenen in Spanje

12-07-2016 22:10
3

Christian Santos lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij het Spaanse Alavés. De Venezolaanse spits zou al in Spanje zijn gearriveerd om zijn transfer naar de Primera Division-club af te ronden, meldt Marca.

Santos is vrij om te gaan en staan waar hij wil na het aflopen van zijn contract bij NEC. Daar onstonden overigens nog wel wat problemen over, omdat de spits vergeten was zijn contract formeel op te zeggen, waardoor die verbintenis automatisch werd verlengd. Uiteindelijk kwamen NEC en Santos alsnog tot akkoord over een definitieve scheiding.

Wedden

Meer odds

Alavés promoveerde afgelopen seizoen naar de hoogste divisie in Spanje. Santos sprak eerder al zijn liefde voor het Spaanse voetbal uit. Afgelopen seizoen was de Venezolaan één van de verrassingen in de Eredivisie met zestien doelpunten in competitieverband. Het jaar daarvoor scoorde hij 23 keer in de Jupiler League.

Update 22.10: Christian Santos mag zich officieel speler van Deportivo Álaves noemen. De promovendus bevestigt dinsdagavond dat de transfervrije aanvaller van NEC volgend seizoen in Spanje speelt. Santos, afgelopen seizoen goed voor achttien doelpunten in de Eredivisie, wordt woensdag gepresenteerd. HIj tekent voor drie jaar.