Feyenoorder duidelijk: 'Al die geruchten boeien me niet, ik zit gewoon hier'

Feyenoorder duidelijk: 'Al die geruchten boeien me niet, ik zit gewoon hier'

Gepubliceerd: woensdag 13 juli 2016 om 16:52wo 13-07-2016 om 16:52

Het uitzwaaicomité van Feyenoord hoeft voorlopig nog niet aan het werk voor Terence Kongolo. De linksback, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, stelt dat er geen sprake is van een aanstaande transfer.

Kongolo staat in de belangstelling van Duitse en Engelse clubs, maar denkt voorlopig niet te vertrekken. "Ik focus me op Feyenoord. Al die geruchten boeien me niet. Ik zit gewoon hier en ik denk aan niets anders", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

De selectie van Feyenoord is voor een groot deel hetzelfde gebleven, tot blijdschap van Kongolo. Hij zag veel teamgenoten verlengen, waaronder Eljero Elia, Dirk Kuyt en Tonny Vilhena. "Het smaakt iedereen naar meer. Ik denk dat we voor meer dan de derde plaats kunnen gaan. Dat iedereen is gebleven, is goed voor het team."

Dat verdediger Sven van Beek met een voetblessure is achtergebleven in Rotterdam, vindt Kongolo geen ramp. "Ik denk dat zijn gezondheid voorgaat. Ik denk dat hij uit voorzorg niet is mee gegaan en dat-ie voor de competitie fit moet zijn. Natuurlijk is een trainingskamp belangrijk. Je kan elkaar leren kennen en zo. Maar het lichaam gaat voor", aldus Kongolo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws