'Duidelijke boodschap Norwich City: miskoop Van Wolfswinkel moet moven'

'Duidelijke boodschap Norwich City: miskoop Van Wolfswinkel moet moven'

13-07-2016 20:22
24

Norwich City zit in de maag met Ricky van Wolfswinkel. Volgens tabloid The Daily Mail wil de Premier League-degradant deze zomer graag van de Nederlandse spits af. Hij drukt te zwaar op de salarisbegroting. 

Ruim drie jaar geleden betaalde Norwich ongeveer tien miljoen euro aan Sporting Portugal voor de diensten van Van Wolfswinkel. Hij zette destijds zijn krabbel onder een vierjarig contract bij The Canaries. De rechtspoot scoorde tijdens zijn Premier League-debuut, maar daarna ging het van kwaad tot erger op Carrow Road. Het bleef bij dat ene doelpunt in de Engelse competitie. Norwich degradeerde en verhuurde Van Wolfswinkel in de zomer van 2014 aan Saint-Etienne. 

Wedden

Meer odds

Ook afgelopen seizoen werd de oud-speler van Vitesse elders gestald. Zijn uitstapje bij Real Betis werd echter geen groot succes. Nu is de 27-jarige Van Wolfswinkel terug in Engeland. Norwich is tussendoor gepromoveerd én opnieuw gedegradeerd. De club heeft geen behoefte meer aan de tweevoudig Oranje-international. Eerder dit jaar werd Van Wolfswinkel aan Feyenoord gelinkt. Door de komst van Nicolai Jorgensen naar De Kuip lijkt die transfer sowieso niet meer aan de orde.