'Tottenham na Janssen-deal nog niet klaar met kopen: vizier op Barça-aanvaller'

'Tottenham na Janssen-deal nog niet klaar met kopen: vizier op Barça-aanvaller'

13-07-2016 21:55
9

Tottenham Hotspur is na het vastleggen van Victor Wanyama en Vincent Janssen nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens The Daily Mirror richt manager Mauricio Pochettino nu zijn pijlen op vleugelaanvaller Cristian Tello. 

De afgelopen twee seizoenen werd Tello (24) door FC Barcelona verhuurd aan respectievelijk FC Porto en Fiorentina. Nu is de dribbelaar teruggekeerd in Camp Nou, maar de concurrentie is moordend en Tello heeft zijn zinnen gezet op een definitieve transfer. Tottenham is één van de ploegen die hem maar al te graag wil inlijven. Pochettino kent de buitenspeler nog van hun gezamenlijke periode bij Espanyol. Daar speelde Tello tussen 2008 en 2010.

Wedden

Meer odds

Ook Swansea City, Southampton en Fiorentina volgen de situatie van Tello op de voet. Volgens Spaanse media verlangt Barcelona zeker vijftien miljoen euro voor de aanvaller. Spurs gaf deze week ruim twintig miljoen uit aan AZ-spits Janssen, maar wil zich met een lang en zwaar seizoen voor de boeg nog verder versterken. Ook Georginio Wijnaldum (Newcastle United) is in beeld bij de nummer drie van de Premier League.