'PSV-redder' Troost had ook België kampioen gemaakt: 'Geen respect getoond'

'PSV-redder' Troost had ook België kampioen gemaakt: 'Geen respect getoond'

13-07-2016 22:44
15

John Troost weet het zeker: als België tijdens het EK gebruik had gemaakt van zijn diensten, dan was het land 'gegarandeerd' kampioen geworden. De mental coach schrijft dat op zijn eigen website. 

In het verleden werkte Troost onder meer samen met John van den Brom, in diens periode bij Anderlecht. De Nederlander dacht ook bondscoach Marc Wilmots van dienst te kunnen zijn in Frankrijk. 'Wilmots heb ik voor het EK heel kort gesproken, een net helder videovoorstel gedaan met supersnelle bewezen genezing van blessures en een gegarandeerde EK-titel zoals eerder ook vooraf aangeduid voor aanvang werkzaamheden bij Anderlecht, PSV en AZ', schrijft Troost. 

Wedden

Meer odds

'Ze hebben mij niet ingehuurd... Zonde en zelfs niet het respect getoond een nette reactie te geven. Ook via de KBVB (Belgische voetbalbond, red.) via dhr. Verschuren kreeg ik geen gehoor', vervolgt hij. 'Ik heb dus NIETS voor ze gedaan in tegenstelling bijvoorbeeld tot bij het kampioenschap van PSV waarbij ik dat bij De Graafschap heb gedaan. Er zijn dus geen werkzaamheden door mij uitgevoerd voor België.'

Lees ook: Troost duikt weer op: 'Ik kan België Europees kampioen maken'