'Koeman maakt prioriteit van waardevolle en dure Nederlandse bekende'

'Koeman maakt prioriteit van waardevolle en dure Nederlandse bekende'

Gepubliceerd: donderdag 14 juli 2016 om 09:41do 14-07-2016 om 09:41

Ronald Koeman wil als nieuwe manager van Everton graag zaken doen. Hij krijgt een flink transferbudget en wil een gedeelte daarvan investeren in Georginio Wijnaldum. De interesse was al bekend, maar nu wordt via een gerucht van The Daily Mail duidelijk dat Wijnaldum absolute prioriteit is voor Koeman.

De 25-jarige Wijnaldum stapte vorig seizoen voor een bedrag van om en nabij de twintig miljoen euro over van PSV naar Newcastle United. Nu The Magpies gedegradeerd zijn, lonkt er opnieuw een transfer voor de welwillende Wijnaldum. Hij ziet een stap naar Everton zeer zeker zitten, zo meldt de boulevardkrant.

Koeman wil met de komst van Wijnaldum zijn selectie vormgeven. Eerder werd bekend dat Newcastle een flinke transfersom verlangt voor de Oranje-international, die nog een contract voor vier jaar heeft. Hij moet dertig miljoen euro kosten. Volgens het Turkse Fanatik staat ook Ozan Tufan op de verlanglijst van Koeman, die rekening moet houden met een vertrek van John Stones. Chelsea heeft zich wederom gemeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws