Update: PEC shopt bij AC Milan: 'Halen een talentvolle speler'

Update: PEC shopt bij AC Milan: 'Halen een talentvolle speler'

14-07-2016 21:24
32

Hachim Mastour is de nieuwe aanwinst van PEC Zwolle. Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt dat tegenover het Algemeen Dagblad. De middenvelder mag als transferstunt worden betiteld en komt op huurbasis over van AC Milan.

"Het is voor de volle honderd procent rond", geeft Nijkamp te kennen tegenover de krant. Mastour trainde deze week op het trainingskamp in Epe al mee met het PEC van trainer Ron Jans. Hij legde de medische keuring met goed gevolg af en zette, evenals Milan, zijn handtekening onder een huurcontract.

PEC heeft zo de gewenste speler binnen. De Zwollenaren konden de middenvelder vastleggen door het goede contact met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Mastour. Afgelopen seizoen verliep een huurperiode bij Malaga niet zoals verwacht, waardoor de Spanjaarden Mastour niet nog een jaar wensten aan de zuidkust van Spanje.

De achttienjarige speler zou vorig jaar ook op het lijstje van Ajax hebben gestaan. Ook Manchester City, AS Monaco en Paris Saint-Germain werden genoemd.

Update 21:24: PEC bevestigt de komst van Hachim Mastour nu ook via de clubsite. "Met Hachim halen we een talentvolle speler bij de groep, die een podium nodig heeft om zich verder te ontwikkelen", aldus Nijkamp. "Het feit dat hij als 15-jarige speler al op de bank zat bij het eerste van AC Milan zegt genoeg over zijn technische vaardigheden, alleen heeft talent ook speeltijd nodig om de volgende stap te zetten. Wij geven Hachim graag de kans zich bij ons verder in de kijker te spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie