ADO-aanwinst speelde samen met Higuaín en Falcao: 'Ja, klopt'

ADO-aanwinst speelde samen met Higuaín en Falcao: 'Ja, klopt'

14-07-2016 21:06
2

ADO Den Haag versterkte zich deze zomer met José San Román. De Argentijnse verdediger kwam transfervrij van Club Atlético Huracán en speelde in het verleden met enkele grote namen.

San Román kwam vroeger namelijk uit voor Argentijnse jeugdelftallen, waar hij onder meer Lionel Messi tegenkwam. "Bij Argentinië onder de 19 jaar heb ik met hem getraind", vertelt hij aan Omroep West. Ook speelde de verdediger samen met Gonzalo Higuaín en Radamel Falcao.

"Ja, klopt. Falcao is twee jaar ouder en Higuaín één. Ik heb voornamelijk in het tweede elftal van River Plate met hen gespeeld. Toen ik mijn debuut maakte in het eerste elftal van River Plate, stond Higuain in de spits."

San Román erkent dat hij voor zijn transfer naar ADO nog nooit van de club had gehoord. "Nee, ik kende de club niet. Toen ik een aanbieding kreeg van ADO heb ik mij laten informeren. Ik ben via internet beelden gaan bekijken. Daarna heb ik met mijn zaakwaarnemer over ADO gesproken en de keuze gemaakt. Het is voor mij belangrijk om in Europa te voetballen."