Dit was de ochtend: Zivkovic praat met club, PSV haalt jeugdinternational

Dit was de ochtend: Zivkovic praat met club, PSV haalt jeugdinternational

15-07-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'PSV haalt jeugdinternational van De Graafschap'
De Eindhovenaren gaan aan de haal met Hidde Jurjus, de 22-jarige doelman van De Graafschap, tevens jeugdinternational. Jurjus stond donderdagavond al niet meer onder de lat bij De Graafschap, dus dat wijst op een transfer. (De Gelderlander)

Wedden

Meer odds

'Mourinho wil toch verder met Nederlander'
Daley Blind krijg misschien tóch een kans onder José Mourinho, de nieuwe manager van Manchester United. Aanvankelijk leek het erop dat hij moest verkassen door de komst van de Portugees, maar er gaan andere geluiden rond. (Daily Mail)

'Drukke transferzomer dreigt voor Wolfsburg'
Bij VfL Wolfsburg dreigt een ware leegloop. Naldo vertrok al bij de Volkswagen-club, maar nu dreigt een bijna compleet elftal de club te verlaten, waaronder enkele internationals. (BILD)

Nieuwe directeur voetbalzaken PSG denkt ooit terug te keren bij Ajax
Patrick Kluivert gaat aan de slag bij Paris Saint-Germain en heeft zijn afkoopsom bij Ajax uit eigen zak betaald. "Dit was een mogelijkheid die zich bijna nooit meer zal voordoen." Hij denkt ooit nog bij Ajax terug te keren. (De Telegraaf)

'Zivkovic praat met Eredivisie-club'
Het huwelijk tussen Richairo Zivkovic en Ajax lijkt op de klippen te lopen. De negentienjarige aanvaller krijgt bij de Amsterdammers niet de kans om zijn laatste kans te pakken en praat met een Eredivisie-club. (De Telegraaf)