Middlesbrough blijft verrassen na Fischer en Valdés en shopt nu bij Valencia

Middlesbrough blijft verrassen na Fischer en Valdés en shopt nu bij Valencia

15-07-2016 19:16
2

Op Middlesbrough staat deze transfermarkt geen maat. De Engelse promovendus is er opnieuw in geslaagd om een verrassende naam te presenteren als nieuwe aankoop: Antonio Barragan.

Barragan is met zijn 29 jaar een zeer ervaren verdediger, die overkomt van Valencia. De Spanjaard tekent bij Middlesbrough een contract voor drie seizoenen en keert terug in de Premier League, waar hij als 18-jarige uitkwam voor Liverpool. Via Deportivo La Coruna en Real Valladolid kwam Barragan uiteindelijk bij Valencia terecht.

"Ik ben erg blij dat hij getekend heeft", aldus Middlesbrough-coach Aitor Karanka op de clubsite. "Hij is een speler waar we veel over weten en die een goede toevoeging zal zijn voor onze selectie. Bovendien is het een goede jongen, die veel heeft gespeeld voor Valencia. Hij kent dit land ook nog eens goed, want hij speelde als jonge speler voor Liverpool."

Barragan is na Viktor Fischer, Bernardo Espinosa, Marten de Roon, Victor Valdés en Jordan McGhee de zesde zomeraanwinst voor Middlesbrough, dat afgelopen seizoen naar de Premier League promoveerde.