Ziyech in de wachtkamer: 'Kunnen de zaak bespoedigen door de prijs te verlagen'

Ziyech in de wachtkamer: 'Kunnen de zaak bespoedigen door de prijs te verlagen'

20-07-2016 10:08
64

De stilte rond Hakim Ziyech dreigt voor frustratie te zorgen bij de aanvallende middenvelder van FC Twente. Deze zomer wil de linkspoot per se de stap maken naar een grote competitie - maar vooralsnog zijn er geen concrete aanbiedingen op tafel gelegd in Enschede. 

Volgens Voetbal International verlangt Twente circa tien miljoen euro voor Ziyech (23), die nog een contract heeft tot de zomer van 2018. "Het beste is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt", stelt trainer René Hake. "Voor Hakim zelf, want deze situatie kan tot onzekerheid leiden en ik merk dat het hem behoorlijk bezighoudt. Ook voor ons is het lastig. We willen naar een vast elftal toewerken. Het zou zomaar kunnen dat Hakim er de eerste twee wedstrijden nog bij is."

De formatie uit Enschede moet eerst spelers verkopen voordat het de uitgedunde selectie kan versterken. Een verkoop van Ziyech is kort samengevat een must. "We hebben een aantal zaken in gang gezet waar het nieuwe spelers betreft, maar die jongens zitten net als wij in de wachtkamer. Dat ligt niet aan Hakim en niet aan ons, maar vooral aan de clubs die hem mogelijk willen aantrekken", legt technisch manager Ted van Leeuwen uit.

"Ze wachten lang, zoeken alles uit over mogelijke spelers die ze willen aantrekken, inclusief wat het mag kosten en gaan dan tot actie over. We kunnen de zaak bespoedigen door de prijs drastisch te verlagen, maar dat gaan we niet doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie