'Schalke schrapt peperdure oud-Groningers meteen weer van schaduwlijst'

'Schalke schrapt peperdure oud-Groningers meteen weer van schaduwlijst'

20-07-2016 23:18
3

Zo snel als het gerucht om de hoek kwam kijken, zo snel kan het gerucht ook weer weggestopt worden. Dusan Tadic verkast deze zomer niet naar Schalke 04.

De Serviër van Southampton werd afgelopen weekend plotseling in verband gebracht met een transfer naar Schalke. De Duitse club zou hem op de korrel hebben als opvolger van Leroy Sané, die voor een megatransfer naar Manchester City staat. Van een deal tussen Schalke en Southampton gaat het echter nooit komen, meldt Der Westen woensdag.

Het Duitse medium schrijft dat Tadic simpelweg onbetaalbaar is voor de club uit Gelsenkirchen. Southampton betaalde twee jaar geleden veertien miljoen euro voor Tadic, die destijds overkwam van FC Twente en in Nederland ook voor FC Groningen speelde.

Tadic is niet de enige oud-Groninger die van het Schalke-lijstje kan worden geschrapt. Filip Kostic, speler van Bundesliga-degradant VfB Stuttgart, is óók geen kandidaat meer. De vraagprijs van zeventien miljoen euro maakt een eventuele transfer totaal onrealistisch.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie