Update: Juventus legt Kroatische aanvaller vast voor 23 miljoen euro

Update: Juventus legt Kroatische aanvaller vast voor 23 miljoen euro

Gepubliceerd: donderdag 21 juli 2016 om 18:22do 21-07-2016 om 18:22

Juventus gaat zich versterken met Marko Pjaca. De Kroatische vleugelspeler (21) is donderdagochtend gearriveerd in Turijn om zijn transfer af te ronden.

Juventus twittert donderdagochtend een foto waarop Pjaca te zien is met een duimpje in de lucht. Hij wordt omgeven door enthousiaste Juve-fans, die een glimp willen opvangen van de nieuwe aankoop. Pjaca komt over van Dinamo Zagreb en tekent na een succesvolle medische keuring waarschijnlijk een vijfjarig contract.

Daarmee komt een einde aan een lange stroom geruchten over de toekomst van het Kroatische supertalent, die naar verluidt ook werd begeerd door Ajax. De Amsterdammers maakten echter geen kans op zijn komst, omdat Pjaca met de interesse van hoger aangeschreven clubs schermde én het liefst naar Italië wilde vertrekken.

Pjaca is na Miralem Pjanic (32 miljoen), Medhi Benatia (huur) en Dani Alves (transfervrij) de vierde grote aankoop van Juventus deze zomer. Hij kost tussen de vijftien en twintig miljoen euro.

Update 18.22: Juventus heeft Pjaca definitief binnen. Via de officiële kanalen maakt De Oude Dame donderdagavond bekend dat de Kroatische aanvaller voor vijf jaar heeft getekend. De kampioen van Italië betaalt 23 miljoen euro voor Pjaca. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws