Emanuelson wacht op snode Raiola-plannen: 'Aan mij heeft hij amper verdiend'

Emanuelson wacht op snode Raiola-plannen: 'Aan mij heeft hij amper verdiend'

22-07-2016 07:02
10

Mino Raiola is één van de grootste zaakwaarnemers op deze planeet. Hij gaat deze zomer voor een monstertransfer van Paul Pogba, de grootste aller tijden. En op de achtergrond wacht Urby Emanuelson, tot voor kort speler van Hellas Verona, op een zet van de machtige belangenbehartiger.

Emanuelson weet dat Raiola een man van zijn woord is. "Als hij zegt dat-ie je naar AC Milan brengt, gebeurt dat ook", zegt de oud-Ajacied in de Volkskrant. Emanuelson kon niet slagen bij Milan. "Daar zat-ie echt mee, dat het niet lukte." Nu speurt Emanuelson naar een nieuwe club, maar het blijkt dat Raiola in de transferperiode lastig te bereiken is.

Wedden

Meer odds

De voormalig international hoopt binnen een week te tekenen bij een nieuwe club en zegt dat het opvallend is dat Raiola ook de absolute top onder zijn hoede neemt. "Ik denk dat Zlatan zelfs door z'n moeder weggebracht kan worden. Maar je kunt ook niet ontkennen dat Zlatan met Mino aan zijn zijde een prachtige carrière heeft." De commissies van Raiola zouden in de honderden miljoenen lopen. Emanuelson: "Aan mij heeft hij nog amper wat verdiend."