Update: Napoli kan Italiaanse transfermolen aanzwengelen: gesprekken met Inter

Update: Napoli kan Italiaanse transfermolen aanzwengelen: gesprekken met Inter

24-07-2016 17:22
26

De naam van Ajax-spits Arek Milik blijft rondzingen in Italië. La Gazzetta dello Sport meldt dat Internazionale vooraan in de rij staat. De club wacht op een eventueel vertrek van Mauro Icardi. 

De Inter-aanvaller staat volgens zijn vrouw en tevens zaakwaarnemer Wanda Nara op de transferlijst van Inter, dat van hem af wil. Bij een transfer ligt de rode loper uit voor Milik, die ook al veelvuldig wordt genoemd in combinatie met andere Italiaanse clubs, waaronder Napoli.

Icardi staat naar verluidt in de belangstelling van Arsenal, terwijl ook Napoli aast op zijn diensten. De Napolitanen, die op hun beurt Gonzalo Higuain naar Juventus zien vertrekken, hebben een bedrag van dertig miljoen euro plus Manolo Gabbiadini over voor Icardi, maar Inter houdt vast aan een vaste transfersom van vijftig miljoen euro.

Zodoende zijn Icardi, Milik en Higuain de hoofdrolspelers in een Italiaanse transfersoap. Ajax liet onlangs nog weten dat het Milik niet laat gaan. Inter heeft een bedrag van twintig miljoen euro over voor de Pool. Verder wordt Edin Dzeko genoemd, maar zijn salaris is niet haalbaar voor Inter.

Update 17.22: Een vertrek van Icardi naar Napoli lijkt concreet te worden. Wanda Nara laat zondagmiddag weten dat er gesprekken gepland staan over een transfer van Icardi naar Napels. Ook Arsenal zou azen op de captain van de grootmacht uit Milaan.