Barcelona-aanbieding afgeslagen door spits: 'Heb al eens met Messi gespeeld'

Barcelona-aanbieding afgeslagen door spits: 'Heb al eens met Messi gespeeld'

25-07-2016 09:32
4

Nolito heeft totaal geen spijt van zijn keuze voor Manchester City. De aanvaller kon ook naar FC Barcelona om weer samen te spelen met Lionel Messi, maar verkoos een transfer naar Engeland boven een rol achter Messi, Luis Suarez en Neymar.

In het verleden speelde Nolito in Barcelona B al samen met Messi. Hij vertrok toen naar Benfica voor speeltijd. Nu verkiest hij City boven Barcelona. "Dit is de beste beslissing die ik kon maken, voor mezelf en mijn carrière. Ik heb gesproken met mijn familie en zaakwaarnemer en het kostte me maar twee dagen om deze beslissing te nemen", aldus de 29-jarige aanvaller tegenover The Independent.

"Ik heb het geluk dat ik al eens met Messi mocht spelen, maar ik wil in mijn leven plezier kunnen hebben met voetbal, gelukkig zijn", vervolgt Nolito, die bij Barcelona B al samenwerkte met Pep Guardiola. Hij is nu de manager van City. "Het is één van de redenen voor mij om hier naartoe te komen, maar niet de enige reden. We hebben een geweldig team en zijn bezig met een prachtig project."