Update: 'Ook Brøndby toont concrete belangstelling voor Ajax-tribuneklant'

Update: 'Ook Brøndby toont concrete belangstelling voor Ajax-tribuneklant'

25-07-2016 23:05
26

Van een vertrek bij Ajax is voor Lerin Duarte voorlopig geen sprake. De 25-jarige middenvelder, die niet in de plannen van trainer Peter Bosz voorkomt, leek onderweg naar het Deense SønderjyskE. Die transfer lijkt echter in de soep te lopen. 

Bij SønderjyskE, de nummer twee van Denemarken, lag een tweejarig contract klaar. Essentieel is wél dat Ajax meewerkt aan een deal. Daar gaat het nu mis, vertelt Aleksandar Bursac, de zaakwaarnemer van Duarte, maandag aan FOX Sports. "Op dit moment is een overgang van Lerin niet uitvoerbaar."

Bursac hoopt dat beide partijen elkaar alsnog gaan vinden. "Marc Overmars blijft bij zijn standpunt en ook wij hebben een bepaalde voorstelling van zaken. Ik heb alle begrip voor Ajax, want Lerin staat nog gewoon een jaar onder contract. Wij weten in ieder geval waar we staan. De aanbieding van SønderjyskE geldt nog steeds, al wordt de kans op een overgang met de dag minder", besluit hij. 

Update 23.05: Een transfer naar SønderjyskE mag dan wellicht op de klippen lopen, volgens BT Sport is er inmiddels ook een andere club uit Denemarken in de markt voor Duarte. Brøndby zou de linkspoot als een serieuze optie zien voor het middenveld. Op dit moment heeft de nummer vier van de Deense competitie nog geen concreet bod neergelegd in Amsterdam, weet BT. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie