'Leicester loopt vooruit op Mahrez-deal en doet miljoenenbod op Ajax-doelwit'

'Leicester loopt vooruit op Mahrez-deal en doet miljoenenbod op Ajax-doelwit'

26-07-2016 09:21
0

Leicester City is druk bezig op de transfermarkt. De kampioen van Engeland wil namelijk de Pool Bartosz Kapustka inlijven en heeft een miljoenenbod uitgebracht. Sky Sports meldt dat The Foxes 6,25 miljoen euro hebben geboden.

Ajax bekeek de vleugelflitser eerder ook en had Kapustka op het verlanglijstje staan. De negentienjarige Pool lijkt nu hard op weg naar de Premier League, mede doordat Leicester rekening moet houden met een vertrek van Riyad Mahrez. De sterspeler van de regerend kampioen staat op het punt om te verkassen. Arsenal wordt genoemd als volgende bestemming.

Leicester heeft al tijdens het EK informatie ingewonnen bij Cracovia Krakow, de huidige club van Kapustka. Nu heeft die Poolse werkgever van de aanvallende middenvelder dus ook een officieel bod ontvangen. Niet alleen vanuit Nederland is er interesse, ook Everton, Duitse en Spaanse clubs azen op de diensten van de veelbelovende Pool.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op in het Nederlands op VoetbalPrimeur.nl en vertaald met behulp van AI-technologie. Als er problemen zijn met de vertaling, contact us en/of click here voor het artikel in het Nederlands.