Arsenal loopt blauwtje van 35 miljoen euro bij boos Olympique Lyon

Arsenal loopt blauwtje van 35 miljoen euro bij boos Olympique Lyon

Gepubliceerd: dinsdag 26 juli 2016 om 13:02di 26-07-2016 om 13:02

Alexandre Lacazette verkast niet naar Arsenal. De Londense grootmacht concretiseerde onlangs de belangstelling voor de Franse spits, maar Olympique Lyon werkt niet mee.

Lyon heeft een bod van 35 miljoen euro van tafel geveegd, zo laat de club dinsdag zélf weten in een statement. Lacazette wordt al langer begeerd door verschillende clubs in Engeland, met Arsenal als belangrijkste gegadigde. Manager Arsène Wenger krijgt echter niet de beschikking over nog een Fransman.

Lacazette, afgelopen seizoen goed voor 21 doelpunten in de Ligue 1, mag niet vertrekken bij Lyon. 'De club ziet Alexandre Lacazette als een van de leiders van de ploeg van trainer Bruno Genesio. Hij is onvervangbaar', klinkt het.

Lyon is verder ook niet te spreken over de rol van de regionale krant Le Progrés in het transferspel. Het medium schreef dinsdag dat Arsenal een bod van 48 miljoen euro had gedaan op Lacazette, maar daar is volgens de club niets van waar. Het bericht zou voor consternatie hebben gezorgd onder de aandeelhouders van het beursgenoteerde Lyon.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws