'Spurs aast op Eriksen-concurrent: bod van 10 miljoen op Bundesliga-spelmaker'

'Spurs aast op Eriksen-concurrent: bod van 10 miljoen op Bundesliga-spelmaker'

27-07-2016 21:33
6

Volgens diverse Duitse media hoopt Tottenham Hotspur zich deze maand te versterken met Yunus Malli. De Turkse spelmaker van FSV Mainz  heeft een prijskaartje van tien miljoen euro. Spurs moet echter haast zetten achter de transfer, want ná 31 juli stijgt de vraagprijs van Malli (24). 

In het contract van de aanvallende middenvelder staat dat hij vóór 31 juli 2016 voor een afgesproken bedrag - tien miljoen euro dus - mag vertrekken uit Mainz. Daarna heeft zijn werkgever het recht om te vragen wat het wil voor de international, die afgelopen veel indruk maakte in de Bundesliga. Malli scoorde elf keer en leverde tal van assists. 

Tottenham-manager Mauricio Pochettino versterkte zijn selectie deze zomer al met controleur Victor Wanyama en Oranje-spits Vincent Janssen. De transfer van vleugelaanvaller Georges-Kévin N'koudou (Olympique Marseille) wordt waarschijnlijk binnen enkele dagen afgerond. Malli, die zeven interlands namens Turkije op zijn naam heeft staan, moet op White Hart Lane de concurrentie aangaan met onder meer Christian Eriksen en Dele Alli.