Update: ADO Den Haag rondt komst van middenvelder af na 'bizarre' actie

Update: ADO Den Haag rondt komst van middenvelder af na 'bizarre' actie

29-07-2016 15:54
22

ADO Den Haag heeft Tom Trybull binnengehaald. De 23-jarige Duitse middenvelder levert zijn contract bij Greuther Fürth in en mag voor één seizoen aan de slag bij de Hagenaren, meldt het Algemeen Dagblad. Hij werkte onlangs een proefperiode af.

Tijdens zijn stage heeft Trybull indruk gemaakt op de technische staf van ADO. Na een oefenwedstrijd tegen Kardemir Karabükspor (2-0) wist trainer Zeljko Petrovic voldoende. De kersverse oefenmeester van de Haagse formatie wilde Trybull, die eerder uitkwam voor Hansa Rostock, Werder Bremen en Sankt Pauli, graag inlijven.

"We moeten veel respect voor Tom hebben. Wat hij heeft in moeten leveren om hier te kunnen spelen is bizar", stelt Petrovic tegenover het dagblad. Bij zijn vorige werkgever kwam Trybull vorig seizoen alleen in het tweede elftal, in de Regionalliga, in achttien duels in actie. Eerder haalde ADO Thomas Meissner, Ernestas Setkus, Jose San Roman en Ashraf El Mahdioui binnen.

Update 29/7 15.53: Tom Trybull mag zich officieel speler van ADO Den Haag noemen. De 23-jarige Duitser, die de afgelopen weken op proef was in Den Haag, tekent voor één seizoen. Hij komt over van Greuther Fürth, waar hij zijn tot 2018 doorlopende verbintenis inleverde. Trybull kwam eerder uit voor Werder Bremen en Sankt Pauli én hij is voormalig jeugdinternational van Duitsland.