Ibrahimovic doceert: 'De manier waarop je traint, is de manier waarop je speelt'

Ibrahimovic doceert: 'De manier waarop je traint, is de manier waarop je speelt'

29-07-2016 20:58
3

Zlatan Ibrahimovic is vastbesloten om aan de hoge verwachtingen te voldoen. De Zweed kan zaterdag zijn langverwachte debuut maken voor Manchester United, dat het uitgerekend in Göteborg in een oefenwedstrijd opneemt tegen Galatasaray.

"Iedereen heeft gewacht op dat moment", zegt Ibrahimovic tegen MUTV. "Er is veel over gesproken en om in mijn eigen land mijn debuut voor Manchester United te maken voelt geweldig. Ik denk dat de fans op mijn terugkeer wachten en ze willen van mij genieten, maar ook van het team. Hopelijk kunnen we ze een goede wedstrijd voorschotelen, maar tegelijkertijd zijn we in voorbereiding.

"We moeten gefocust blijven om aan ons fysiek en onze conditie te werken, maar we willen de supporters geven wat ze willen", vervolgt Ibrahimovic. De oud-Ajacied sloot pas maandag aan bij de selectie van Manchester United, nadat hij van een vakantie genoot na het EK. De nieuwe omgeving bevalt hem vooralsnog goed. "Er is een positieve sfeer."

"Het lijken goede jongens, kwaliteitsspelers. Ze trainen hard en zijn dan ook gefocust", aldus Ibrahimovic. "Ik geloof in hard werken. Niet alleen in wedstrijden, maar ook op de training. De manier waarop je traint, is de manier waarop je speelt. Dat is mijn filosofie."