Cocu is overtuigd: Zij gaan zich echt serieus melden om de titel

Cocu is overtuigd: "Zij gaan zich echt serieus melden om de titel"

30-07-2016 17:57
12

Bij PSV richt men zich momenteel op de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Trainer Phillip Cocu kijkt met een goed gevoel terug op de voorbereiding, maar is wel heel blij dat het seizoen nu echt gaat beginnen.

"Het wordt tijd. De voorbereiding is bijna vijf weken bezig. Dan snakt iedereen naar het begin van de competitie. Het begin van officiële wedstrijden", vertelt Cocu in gesprek met PSV TV. "We beginnen met een mooie wedstrijd tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Ik denk dat de groep daar ook aan toe is."

PSV kan tegen de Rotterdammers niet beschikken over Héctor Moreno. De Mexicaan heeft hamstringklachten. "Hij gaat het niet redden. Hem willen we ook rustig brengen. Die wedstrijd komt te vroeg. Hij zal zich gaan richten op de wedstrijd tegen FC Utrecht (competitie, red.)", aldus Cocu.

De oefenmeester ziet in Feyenoord een tegenstander van formaat. "Ik denk dat ze er sterker op zijn geworden. Door de bekerwinst zijn ze enorm gegroeid. Ze hebben een grote dip gehad, maar ik vind het een hele stabiele ploeg die gerichte versterkingen heeft gehaald. Zij gaan zich echt serieus melden om de titel."