Ajax en PEC maken huurdeal wereldkundig: 'Alle posities nu dubbel bezet'

Ajax en PEC maken huurdeal wereldkundig: 'Alle posities nu dubbel bezet'

Gepubliceerd: maandag 1 augustus 2016 om 17:15ma 01-08-2016 om 17:15

Ajax en PEC Zwolle hebben maandagmiddag de transfer van Django Warmerdam officieel bekendgemaakt. De Zwollenaren huren de verdediger van Ajax komend seizoen en hebben alle posities nu dubbel bezet.

Dat stelt Gerard Nijkamp, de technisch directeur van PEC, op de clubsite: "Met Django halen we een talent bij de selectie, die onze defensieve mogelijkheden vergroot. Door zijn komst zijn alle posities in ons eerste elftal nu dubbel bezet." De twintigjarige Warmerdam kan volgens PEC centraal en als linksback uit de voeten.

Warmerdam speelde in de voorbije seizoenen zijn wedstrijden voor Jong Ajax, waarvoor hij tot op heden 52 wedstrijden speelde en twee keer scoorde. Hij kwam ook al diverse keren uit voor Jong Oranje. De speler in kwestie heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2018 en speelde sinds 2003 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers.

PEC huurt ook Calvin Verdonk van Feyenoord en Hachim Mastour van AC Milan. Verder werden Anass Achahbar, Ted van de Pavert en Philippe Sandler vastgelegd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws