'Internazionale geeft geen vervolg aan contact met clubloze De Boer'

'Internazionale geeft geen vervolg aan contact met clubloze De Boer'

02-08-2016 17:08
8

Frank de Boer wordt zoals verwacht niet de nieuwe hoofdtrainer van Internazionale. De Italiaanse club heeft weliswaar contact gezocht, maar daar is het bij gebleven.

Dat meldt Voetbal International dinsdag. Het is geen geheim dat De Boer op het lijstje staat in Milaan, maar een move voor de oud-trainer van Ajax is voorlopig uitgesloten. Dat heeft alles te maken met de situatie van de huidige trainer Roberto Mancini.

De Inter-coach legde vorige week zijn baan in de waagschaal, omdat hij niet tevreden is over onder meer het aan- en verkoopbeleid van zijn club. Erick Thohir, de eigenaar van Inter, ging vervolgens in gesprek met Mancini en de twee lijken de vredespijp te hebben gerookt.

Dat betekent dat De Boer op dit moment niet op weg is naar de Serie A, stelt het weekblad. Mocht de situatie van Mancini later dit seizoen nog veranderen, dan weet Inter hem hoe dan ook nog wel te vinden. De Boer werd eerder gelinkt aan Everton en AC Milan, maar blijft vooralsnog clubloos na zijn vertrek bij Ajax deze zomer.